fredag 11 december 2009

» stendöd

Mamma, jag, Liam och Simon gick en runda på Outleten innan. Simon åkte till Åfors för att lämna träningsgrejer till Chrille efter en stund men vi fortsatte att kika runt lite. Åt lunch, köpte en julklapp till Andreas och sen hjälpte jag mamma med hennes klappar också. Simon ringde och berättade att vår bil dött och att han inte kunde komma hem men efter ett samtal till mormor så kom Arne (bonusmorfar) med startkablar. Kalas! Men när mamma, jag och Liam gick hemåt ringde Simon igen – bilen hade dött utanför Kosta! Jag lånade mammas bil och körde dit för att hjälpa till. Det var ett helsike men efter fem upplivningsförsök av gamla Bettan kom vi äntligen hem. Att bilhelvetena alltid ska krabba!

Men något fint väntade mig hemma i alla fall som gjorde mig riktigt glad - ett paket från VinylDekor! Vad det är i får ni se sen!

1 kommentarer:

Annmi sa...

hon är inte säker,gamla "Bettan" då ;)
Spännande med Paket *Kraam*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam