lördag 12 december 2009

» idiotvarning

Jag nattade Liam och sen hjälptes Simon och jag åt med disken efter middagen. Därefter gick jag och Diesel ut för att ta en promenad och så tog jag med soporna på samma gång. Jag hann inte komma ut förrän jag ser att våra grannar och två av deras vänner är på väg mot oss – och dom har en liten mopp till hund med sig. Helvete, helvete, helvete. Diesel blir självklart uppspelt och vill hälsa på hunden men jag satte honom och drog honom intill mig så att han skulle lugna sig. På håll hör jag hur mannen häver ur sig; “Akta! Där står en varg!”, med ett sarkastiskt tonfall. Dom kommer närmare och mina trevliga grannar hälsar så snällt och jag hälsar givetvis tillbaka. Sarkastiske Mannen lutar sig mot Diesel, som är snudd på att spricka av förväntan, och häver ur sig ett; “VOVOVOVOVOVOVOV!”
Hur fan är man funtad när man gör så då? Förbaskat onödigt om du frågar mig! Hade jag inte haft en exalterad hund i ena näven, cigg i mungipan och tre soppåsar i andra näven så hade jag nog fan sopat till idioten. Eller åtminstone lärt honom att veta hut.

Varför, varför gör man så? Och – most importantly – borde inte någon som har en hund själv veta bättre?

1 kommentarer:

rebecca sa...

Dålig stil av den andre hundägaren. :( Jag hade med blivit skitsur och jo en hundägare borde veta bättre.


.......
Nu är det dags för en ny tävling hos mig!
Denna gången kommer priset från Fluffbabes
Kika in och delta =)

http://geshiia.blogg.se/2009/december/tavling-i-samarbete-med-fluffbabescom.html

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam