onsdag 30 december 2009

» kvällspigg kille

Liam har varit ganska omöjlig de senaste dagarna. Han vägrar somna för natten på kvällarna, vilket får Simon och mig att känna oss en gnutta hjälplösa. Han har ju alltid haft bra rutiner innan (vakna klockan åtta, somna klockan åtta) men så fort en liten förkylning smyger sig på så går hela systemet åt helsike. När vi nattar honom (tio gånger per kväll) så vägrar han bara. Antingen hjärtskärande gallskrik eller så är han på topphumör och bara ställer sig upp i spjälsängen. Vad sjutton ska man göra?
Inatt klockan tolv tappade jag upp ett varmt bad till honom, hoppades på att han skulle bli lite avslappnad. Klockan ett somnade han in, till min glädje, på första försöket av ren utmattning. Men ska man behöva ha det så här varje kväll? Det är varken bra för honom eller oss. Hoppas verkligen det blir annorlunda ikväll.

1 kommentarer:

bagerskan sa...

Rutiner slutar funka när dom funkar som bäst! Tyvärr...
Det är bara att komma på en ny rutin och vänta tills den slutar funkar. Så härligt är småbarnslivet! Kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam