fredag 11 december 2009

» paket

Vad fanns det för skoj i paketet som kom på posten idag då? Jo, väggtexter från VinylDekor! En dekor till toadörren och en till Liams turkosa väggar i barnkammaren. Jag är kalasnöjd och leveranstiden tog bara fyra dagar!

Tack snälla, goa Anna-LenaVinylDekor!

IMG_7105IMG_7097top

Om butiken

Vinyldekor är en webbutik som är specialiserad på väggord, väggtexter och väggdekorationer för alla Dina rum i hemmet!

Vi designar och producerar alla dekorer själva vilket innebär låga priser, snabba leveranser och maximal flexibilitet vad det gäller egna önskemål från Dig som kund.
Har Du en egen dekor Du skulle vilja ha utskuren, eller kanske vill ha en annan storlek eller färg på någon av de produkter som finns i butiken - kontakta oss!

Texter och dekorer är precisionsutskurna i tunn självhäftande vinyl och monteringsanvisning medföljer varje order för att Du ska få bästa möjliga resultat.

Alla layouter och dekorationer är copyrightskyddade.

2 kommentarer:

Annmi sa...

Waooo,snyggt & va' roligt :)

Anna-Lena sa...

Tack Agnes.. och roligt att du blev nöjd!och jag hoppas att även vinnaren blev nöjd. Vill passa på att önska dig och alla som tävlade en riktigt god jul och ett gott nytt år. Hälsningar Anna-Lena www.vinyldekor.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam