tisdag 25 augusti 2009

» topp 50

Får passa på och skriva en truddelutt nu när Liam bara sover, sover och sover.
Anna och Alvin kom förbi en sväng innan och lekte lite, dock så sov Liam även då så han fick leka ensam. Men det gick ju lika bra ändå, tyckte han! Hade precis besök av Erlandsson också. Han slängde av några flyttlådar han snott på jobbet. Vill han bli av med oss, tro? Och så ringde Lisa nyss. Hon ville komma förbi lite senare och kolla in alla prylarna som ska slängas/ges bort. Får hoppas hon tar allting så vi blir av med skiten. Fan, vad jag vill flytta nu.. Att det ska ta sån tid att få klartecken? Fråga inte, lååång historia…

Kikade in på Föräldrabloggar igår och upptäckte att både jag, mamma och Simon hamnat på deras Topp 50-lista. Kors i krösamoset! Gå in och kika om du också finns med här!

namnlös

3 kommentarer:

Simon sa...

Å jag var först av oss ;) så kul att kunna retas med det. Puss

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Åh vad kul ^^

Kraam
H

Nadine sa...

Men Simon då, att du bara vågar retas:D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam