söndag 9 augusti 2009

» söndagskväll

Nu är snart Simons semester över. Imorgon börjar han jobba eftermiddag på fabriken igen. Kan inte fatta att det redan har gått en månad, tiden flyger iväg ta mig sjutton.
Jag har inte gjort ett skit idag och därav har det inte blivit något inlägg tidigare, visste helt enkelt inte vad jag skulle skriva om!
Simon har varit på fotboll, har lagat lite mat, tvättat och busat med min son. Men imorgon får det bli nya tag, MÅSTE börja packa inför flytten! Tummen ur röven Agnes, TUMMEN UR RÖVEN…

Simon ligger nu på soffan och jag väntar på att det ska bli lite varmvatten så jag kan ta en dusch innan sängdags.
Imorgon kommer familjen från Karlskrona klockan 11 och ska hämta hem Vilda. Hoppas att det kommer gå bra och att hon kommer trivas i sitt nya hem! Känns ju lite sorgligt, det gör det. Men vi måste ju hitta familjer till de små liven.

Jaha, nähe. Nu blir det duscheliduschen!

1 kommentarer:

Hannele - Mamma till Kevin ♥ sa...

Svar:
Jag blev lite irrterade att det var en anonym som skrev, brydde mig inte om frågan.

Ja precis, det tror jag med. Och efter jag hade fått en liten pause från min son eller vad man ska säga så hade jag nya krafter igen :)

kraaam
H

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam