onsdag 5 augusti 2009

» jag ska måååla hela världen…

Kors i krösamoset! Ringde till vår nya hyresvärd idag och hon svarade! Vi har varit förberedda på att få jaga den kvinnan fram tills inflyttningsdagen – men icke! Fasen vad härligt! Men det som förvånade mig mest var nog att hon inte skällde ut mig efter noter då jag började prata om allt som behövdes göra i lägenheten. För den såg inte fräsch ut! Vardagsrumsgolvet behöver slipas, väggar och lister behöver målas, garderobsdörrarna var ju inte heller någon höjdare. Men hon svarade så snällt; “Javisst, visst, självklart, ja, det förstår jag, ja, självklart, visst, ja…” Hon måste ha fått sig ett rejält skjut eller var hon riktigt utvilad efter semestern. När mamma (som bor tvärs över gatan) behövde få något litet fixat så fick hon svaret: –“Duger det inte så kan du flytta!” Så ja, jag är mäkta förvånad!
Hon skulle försöka få tag på fastighetsskötaren som skulle uppskatta kostnaden på allt material innan hon hörde av sig till oss igen. Så när vi fått klartecken är det bara att börja måla om och dona så kan vi flytta in den första september i en frääääsch, nyyyymålad och fiiiiin lägenhet. Härligt va?
Har även bestämt att skjuta upp mitt födelsedagsfirande en månad framåt. Bättre att ha den i Kosta än här bland flyttkartonger och kaos.

Fick förresten ett mms av mamsen igår som nu är i Malmö med vännerna, bor på hotell, shoppar och besöker favvo-mediet Benny Rosenqvist.
Hon hade i alla fall köpt en vinterjacka till Liam som hon tyckte var “suuupeeeertuuuuff”. Och det var den! Eller hur? Perfekt för en liten knutte som honom!

Bild018

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam