lördag 22 augusti 2009

» auktion

Vilken härlig dag det har varit! Klockan halv 9 kom mamma för att sitta barnvakt åt Liam och vid kvart över åkte vi till Göttorp där auktionen skulle hållas. Det var mycket mer prylar och möbler än vad jag föreställt mig, trodde mest det skulle vara verktyg och andra gubbleksaker. Så visst shoppade vi lite! Svärmor hade sagt att hon skulle betala det vi köpte upp till 2500 kronor, inte illa va? Så vi kunde handla med gott samvete och slippa tänka på att man egentligen inte hade råd med något. Vi köpte i alla fall en byrå, snapsglas och en tv som vi ska ha i sovrummet. Även en stor brudkista som Liam ska få ha på sitt rum med leksaker i, jättefin! Simon och jag har letat efter en länge som man kan måla om och göra i ordning, dock var inte svärmor så förtjust i idén då kistan var från 1847. Kanske synd men samtidigt så skulle den bli så himla fin om jag bara fick göra som jag tänkt mig. Vill måla den vit och sedan beställa en väggtext med några fina ord (kanske en barnramsa?) att ha på locket. Funderade på “Once upon a time…” eller “Once upon a time there was a boy named Liam…” Det kan väl bli mysigt att ha i en barnkammare? Vi får se om svärmor ändrar sig, annars får jag helt enkelt hitta en annan.

Fick ett samtal under auktionen. Det var en tjej i Kalmar som var intresserad av både Mille och Neoh! Hon verkade jättemysig och hennes kille var visst ifrån Emmaboda. Så imorgon kommer dom för att få träffa de små busfröna, så kul!

Nu ska jag tillbaka till soffan och mysa med min karl framför en film!

2 kommentarer:

Karin (Albins mamma) sa...

Ja jag med, även väggbokstäverna i trä :) Har inte börjat köpa förrän nu dock...

Vilken gudomligt söt pojke du har! :)

Wikki sa...

Åh hurra jag ser att du gillar katter, och ser till att de får bra hem - du är toppen! Kika gärna in på min kattblogg om du vill, har t ex en liten tävling hos mig: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11362610
TassKram bloggkatten Wikki

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam