fredag 21 augusti 2009

» tänder på g

Det fina vädret höll visst inte i sig för nu regnar det och eventuellt skulle det bli åska också. Får bara hoppas att det är uppehåll imorgon. Vi ska nämligen på auktion, inte varje dag det händer. Det är Simons morfars alla möbler och prylar som ska säljas och det hålls ute i trädgården.
Så imorgon kommer mamma vid 9-tiden och passar Liam medans gubben, jag, mormor och Arne åker ut dit. Får se om man hittar något skoj! Kanske finns det någon rolig och praktisk gammal möbel man kan göra i ordning och ha i nya lägenheten. Maybe baby.

Igår upptäckte förresten mamma att Liam har tänder på gång. Man kan se ett par riskorn så det förklarar ju varför han varit så grinig på sista tiden. Trodde först han började bli sjuk men antagligen var det tänderna och lite feber som spökade. Smörjde hans lilla tandkött med flytande alvedon innan läggdags och får nog göra det även ikväll. Förhoppningsvis så lindrar det lite i alla fall. Min store lille kille!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mormors store lille kille!

Carolina sa...

Vinnaren i tävlingen om 3 ljuslyktor är nu presenterad i bloggen - kika in och se om du vann?!
Passa även på att tävla i den nya tävlingen som finns på min blogg, om ett valfritt Micki-pussel - senare idag kommer även en ny tävling upp, så om du gillar te bör du vara uppmärksam! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam