måndag 31 augusti 2009

» storfrämmat från stockholm

Har precis tagit en härlig dusch och ska nu ta fram dammsugaren och rejsa runt här på golvena. Ser ju förjävligt ut. Katterna är ena riktiga hejare på att leta fram dammtussar och döda min blommor så det ligger blad ock skräp överallt. Ska även ta tag i disken tänkte jag, bäst att passa på nu när Liam sover.

När Simon kommit hem från jobbet klockan två så ska vi åka upp (ner?) till Kosta. Möta upp mamma och hennes barndomsvän, Despina som är på besök från huvudstaden, på Outleten och därefter äta lite gott och kika lite i butikerna. Sen följer dom med oss hem igen så mormor också får träffa Dessi. Känns bara lite tråkigt att det ser ut som kom-och-hjälp-mig-att-dö här hemma nu när hon hälsar på. Lådor och fan vet allt all over the place. Men men, får förhoppningsvis nycklarna snart så vi kan börja få lite ordning på tillvaron igen.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam