måndag 3 augusti 2009

» en härlig morgon

Jag har hunnit med en hel del idag, får jag nog lov att skryta med. Liam väckte mig klockan sju och vi lekte och busade innan det var dags för honom att äta frukost. När han somnat passade jag på att göra färdigt ett par tävlingsbilder jag fått “beställning” på. Kul att pilla lite! Sen tog jag itu med den gigantiska disken från igår, tvättade, fyllde på pellets, lekte med kattungarna och slutligen tog en dusch (en välbehövlig sådan). Liam har precis vaknat igen så nu blir det ännu mer bus och stoj! Simon sover fortfarande och det kan han behöva.
Klockan ett idag så ska jag till min tandhygienist i Lessebo som ska ta bort all tandsten. Äntligen, fan vad skönt! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på resten av dagen. Funderar på att röja i källaren så man kan gömma undan alla packade flyttlådor. Inte speciellt kul att ha det ståendes i köket. Faktiskt.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam