tisdag 11 augusti 2009

» klaga, klaga, klaga

Liam ligger nu och nanar efter lite bus med Alvin. Helt slut blev han! Tänkte passa på nu att packa förbereda det som ska med till Malin ikväll. Mamma, Liam och jag ska nämligen på “Me&I”-party till familjen Fredriksson. Hoppas man hittar något fint att köpa till lill-prinsen!

Igår var det förresten lite smått kaos här. Känner att jag behöver skriva av mig även om det är en ganska töntig sak att bli upprörd över. Fick höra från mamma att mormor klagat på vi tydligen inte packat någonting, att vi aaaaldrig skulle hinna färdigt allt innan flytten och Gud vet allt. Arg blev jag och det gick ut över hela övervåningen så nu är allt från gardinstänger till värmeljus nerpackat. Gick loss här som fasen! Blir bara så sur. Det är väl vårt problem om vi inte hinner färdigt? Idag kom mormor in och utbrast: –“Det var värst var du rivit ner allt!” Och som svar fick hon –“Ja, då kan ju ingen klaga…” Det skulle jag nog inte ha sagt för nu är det ett jäkla hallå på henne. Hon har ringt till mamma, surat och jag vet inte vad. Varför ska det vara så svårt? Det var ju inte direkt så att jag skrek eller röt på henne utan bara i vanlig normal samtalston. Förbannad är hon i alla fall och jag orkar faktiskt inte bry mej. Det är alltid så här så fort man säger något eller yppar en åsikt, då är det JAG som är oresonlig och ska komma krypandes och be om ursäkt. Varje gång. Men jag skiter i det nu. Det är inte jag som gjort fel och det är verkligen inte jag som ska be om ursäkt heller.
Fan vad det ska bli skönt att flytta!

2 kommentarer:

Anonym sa...

PACKA PÅ PACKA PÅ PACKA PÅ SNART ÄR DAGEN KOMMEN HE HE HE

Agnes sa...

Chrille ditt as... Kom med flyttlådor så du blir av med oss istället!:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam