måndag 3 augusti 2009

» tävlingar på gång

Jag är ööömmm i hela truten kan jag meddela, men fy sjutton vad gutt att slippa alla tandsten. Ska dit om ett halvår igen, blir ju en del av den där förbaskade rökningen.

Liam nanar i barnvagnen ute och Simon ligger på soffan med “bruten rygg” vilket han bara hittar på eftersom han vill slippa hjälpa mig bära ner alla satans lådor till källaren. Men vänta bara, jag ska nog få upp honom om jag så ska sexstrejka i tre månader. Hjälper inte det så hjälper inget!

Idag är det bara en vecka kvar tills min tävling i samarbete med Unik Dekor avslutas. Så har du inte deltagit än så tycker jag det är på tiden nu faktiskt.
Ni har väl förresten inte missat Simons första tävling som startades idag? Klicka på bilderna för att komma till respektive tävling!

Unikdekor 01 02

2 kommentarer:

Malin sa...

O.s.a vart väl igår, men det är skitsamma ;)
Kl. 18 tänkte vi börja. Kul om du dyker upp.
Nice med tandläkare INTE! Visst är det skit med tänderna när man röker, minst lika illa när man snusar... :( Vågar inte ens gå förbi tandläkaren.

Malin sa...

Klart du får släpa med dig nån (eller flera, bara jag vet mellan tummen och pekfingret hur många som dyker upp så jag inte sitter här med femton gräddtårtor(?) som jag och mannen ska äta upp...), mammor är ju rätt bra när det ska till att köpas kläder till de små ;)
Ingen brådska att höra av dig om hur många du tar med dig. O.s.a var mest för säljarens skull så det inte blir så att bara jag sitter här själv. Men så blir nog inte fallet ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam