torsdag 27 augusti 2009

» bvc

Vi försov oss idag. “Agnes! Vakna! Klockan är åtta!” Helvete med. Det var bara upp, slänga på kläderna, borsta tänderna, klä Liam, packa skötväskan och iväg! Vi var framme på BVC i sista minuten klockan 8:30 men fick ändå sitta och vänta en halvtimme. Typiskt! Det var dags för läkarundersökning och jag tyckte det gick rätt bra allting. Liam kissade som vanligt på läkaren, busunge! När hon började känna, klämma och dra i hans små ben så ville han dock inte mer, spjärnade emot som tusan och blev riktigt grinig. Han var ju jättetrött stackarn och hade vi inte behövt sitta och vänta så hade han inte hunnit bli det. Men vi fick istället en ny tid på torsdag nästa vecka, även då 8:30(!). Simon jobbar antagligen vid den tiden så jag ska dra med mig mormor tänkte jag. Slippa gå själv.
Efter BVC stannade vi till på stationskiosken och lämnade tillbaka filmen “Män som hatar kvinnor”. Den var riiiiktigt bra! Spännande som fasen och längtar tills nästa kommer ut! Eftersom Simon har helg nu så hyrde vi tre nya filmer, dom har ju sånt bra erbjudande där; 3 filmer i 3 dygn för 99 kronor! Det blev “ En shopaholics bekännelser”, “Role model” och “Marley & jag”. Komedier för hela slanten, härligt!
Väl hemma igen så somnade Liam som en stock, min lille plutt var helt färdig och förbi. Simon åkte tillbaka till Emmaboda igen då han och Tobias Johansson skulle fika på Emmagården. Fusk! Men han lovade dock att ta mig sig en räkmacka hem, hihi.

Så fort Liam har vaknat och Simon kommit hem igen så ska vi åka in till Nybro och ta tag i storhandlingen som ännu inte blivit av. Om jag är riktigt snäll så kanske jag kan övertala gubben att följa med in på Lindex också. Liam skulle behöva ha lite nya mysbyxor då han växt ur de flesta. Vi får väl se om han går med på det…

9 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Finns väl nästan inget värre än att försova sig..men det gick ju riktigt bra för er iaf =)

Ha en finfin dag..o hoppas du får med guuben på Lindex =D

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Svar:
Det är jag och bilden är tagen från 07 :P

Hihi..vart smaart ^^

Kraam
H

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Svar:
Hihi..ja :D Jag blev helt paff när jag såg min header där..hahah..

Tack och grattis själv :D

Kraam
H

Carola sa...

"Marley och jag" är ungefär en miljon gånger bättre som bok än som film. Filmen berörde inte mig alls särskilt mycket, inte om man jämför med boken, den kunde jag knappt läsa klart, så mycket sprutade tårarna.

Carola sa...

Tycker absolut du ska försöka läsa "Marley och jag" också, den är verkligen bra!!! Inte alltid så lik filmen, utan betydligt roligare. Man får en bättre förståelse för hur hunden verkligen är i boken.

Tack för din fina kommentar, förresten!!!
Jag hittade din fina blogg av en slump, kände att det är klart jag också vill vara med och tävla!! Nu har jag inte så många läsare på min blogg än, men någon extra tävlingsdeltagare kanske jag kan locka dit! :-D

Kerstin sa...

Det är roligt med läkarbesök =) Alexander är så kittlig under fötterna så det blev lite problem när de skulle undersökas haha

Anonym sa...

Hur stor hade han blivit?
/Anneli

Agnes sa...

Stor! 9,8 kg, det du! En stadig liten kille vi har;)

Anonym sa...

Vår tjej är också stor, hon är 70 cm och vägde 8995 gram :) (född 3 feb)

/Anneli

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam