tisdag 18 augusti 2009

» fika hos grannen

Mamma har varit på besök idag. Hon, jag och Liam knatade in med fika hos mormor, pratade lite, busade med Liam innan det var dags för han att hem och sova.
Sen har jag faktiskt blivit av med en hel del skit i källaren! Både mormor och mamma plockade på sig flera lådor med prylar – härligt, härligt! Annars har det inte hänt så mycket idag, det gamla vanliga.

Imorgon ska mormor sitta barnvakt en liten stund. Klockan 9:25 ska jag nämligen möta Birgitta vid stationen och lämna över Minna som ska till sin nya matte Camilla i Stockholm. Så har vi bara två kattungar kvar – någon som är intresserad? Få hoppas vi hittar hem till dom snart, dom är ju så söta!

Nähe, om man skulle gå och lägga sig nu kanske. Upp tidigt imorgon!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam