tisdag 25 augusti 2009

» tisdagkväll

Nu sover min lille fis. Enda sedan tänderna kom så ska han vara vaken till åtta, nio varje kväll. Tokvägrar sova helt enkelt! Men nu äntligen med lite övertalning så sussar han sött.

Imorgon ska vi till Nybro och storhandla vilket vi alltid gör när lönen kommit. Bra att lagra upp blöjor, kattmat, hundmat, NAN, havregröt och puréer så det klarar sig månaden ut. Annars blir det bara en massa småspring till affären jämt så det är skönt att alltid ha det hemma.
Efter att Simon åkt till jobbet så ska Liam, jag och mormor till Emmagården. Hon ville bjuda mig på födelsedagslunch vilket jag inte tackar nej till! Dom serverar det godaste jag vet – varma räkmackor. Finns inget bättre och ingen som kan göra godare än Emmagården! Tänk om man kunde komma över det receptet… Usch, nu blev jag hungrig ju. Kanske ska äta lite kvällsmat innan Simon kommer hem från jobbet..?

3 kommentarer:

Simon sa...

Vilket fusk...kanske ska skita i Nybro så kanske jag också får lunch på Emmagården....puss

Malin sa...

Grattis på födelsedagen! :)

Anonym sa...

Grattis idag den 26e augusti på din födelsedag! Kramar mamma

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam