fredag 28 augusti 2009

» baka, baka liten kaka

Nu ska Simon och jag snart slänga oss i soffan och kika på nästa hyr-film. Tror vi tar “Role Model” först och sparar den tredje till sist som Anna sa var jättebra. Både hon och Chrille hade visst lipat i slutet och det vill jag ju inte missa!

Har stått i köket nästan hela dagen. Mormor har lärt Simon göra köttfärslimpa och det blev skiiiitgott! Sen fick jag ett ryck och började baka lite. Det blev först att par misslyckade Noblesskakor och därefter provade jag på att göra brownies. Eftersom gubben tokälskar vit choklad så hackade jag ner lite blockchoklad också i smeten. Har i alla fall provsmakat nu och så tokig blev den inte! Dock ska jag ha hälften mörk och hälften ljus blockchoklad nästa gång istället för bara mörk. Den blev lite stark i smaken nämligen. Kan lägga upp receptet lite senare för de som är sugna!

1 kommentarer:

Malin sa...

Noblesskakor? DET låter ljuvligt. Recept på de kanske? ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam