tisdag 4 augusti 2009

» posten

Herrejesusamalia, vilket trist väder det är idag, regnigt och mulet. Simon har puttrat iväg med mc:n till barndomsvännen Tobias som numera bor i Blekinge någonstans. Han kommer inte hem förrän senare i eftermiddag/kväll. Så idag är det bara Liam och jag och hittills har det gått riktigt bra. Vi har busat, nanat i kapp och busat ännu mera. Min gullefis!

Pratade precis med Anna också. Hon har fixat en tid för sterilisering åt Lennart, kattungarnas mamma, på tisdag så efteråt får hon flytta hem till Mats igen. På måndag kommer familjen från Karlskrona och ska hämta hem Vilda (eller Smulan som hon numera heter). Minna ska till Stockholm runt den 20:e sen har vi bara två killar kvar, Mille och Neoh. Simon och jag har pratat om att behålla en men har inte riktigt bestämt oss än. Det blir ju lite rörigt med flytten och allt. Pratade iallafall med Birgitta på KKS om att vi var intresserade av att behålla en av dom. Hon tyckte det var jättebra och att vi inte skulle behöva betala för den utan istället lämna en gåva till katthemmet. Och det tycker jag låter som en fair deal. Ska fundera på det lite till innan vi mailar henne.

Pinnade ut till brevlådan innan i hopp om att hitta en avi från Posten och det gjorde jag! Klädsel till sittvagnen har kommit, härligt som attan! Ska åka och hämta paketet klockan fyra på Konsum i Emmaboda. Äntligen!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam