söndag 16 augusti 2009

» söndag

Ja, nu har även den här veckan gått, tiden rusar ju förbi tamejtusan!
Nu är det bara två veckor kvar tills vi flyttar in i vår nya lägenhet. Ringde till hyresvärden i fredags och frågade om hon kommit fram till något angående om-målningen – men icke! Hade hoppats på att vi kunnat fått nycklarna och börjat måla färdigt allt innan inflyttningen. Ska ringa och tjata imorgon så får vi se vad hon säger. Finns ju snart inget kvar här hemma att packa. Idag har Simon och jag hållt igång som fasen! Packat, plockat ner tavlor och lampor, tömt gästrummet och sedan burit in alla “skänkes”-prylar som familj och vänner kan rota igenom. Det blev en hel del kan jag säga – glas, kläder, möbler, gardiner, köksprylar och fan vet allt. Ska bli skönt att bli av med det!

Angående mina tävlingar så har ju jag ett litet system, kanske ni märkt? Alltså, varannan måndag så startas en tävling som varar i två veckor och direkt efter att den avslutats så startas en ny. Men nu i veckan så kommer jag att starta upp en BONUS-TÄVLING i samarbete med Lajbansson Leksaker. Tänker inte avslöja någonting än men håll ögon och öron öppna! Hoppas på MÅNGA härliga deltagare nämligen!

På tal om tävlingar så avslutas Simons allra första imorgon där du har chansen att vinna ett par Peltor Kid Hörselskydd i valfri färg från Pappaprylar. Så har du ännu inte deltagit så tycker jag att du ska göra det NU!
Ni har väl heller inte missat min tävling i samarbete med O-Råsa? Den avslutas om en vecka, alltså måndagen den 24 augusti klockan 12:00.

Klicka på respektive bild för att delta!

02O-Råsa 01

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam