måndag 24 augusti 2009

» paket

Nu är vi hemkomna. Liam, jag och Diesel har varit hos mormor Anneli och morbror Adde i Kosta. Fick ett litet ryck och åkte vid fyra-tiden. Haft det riktigt mysigt! Suttit ute, lekt med Liam, käkat lite god kvällsmat och snackat lite skit. Mamma åkte upp till affären och hämtade paketet som hade kommit! Alltså barnkläderna vi köpt på me&i-partyt hos Malin. Jättefina var dom! Det blev två långärmade och en kortärmad tröja till Liam. Tog lite större storlekar så han inte växer ur plaggen allt för snabbt.

Här har vi dom! Söta va? Den i mitten kommer nog Simon gilla…

092120_kat_090803092101_kat_090730092108_kat_090730

Sen har jag fått ett paket på posten idag, alltid lika roligt! Det var från Åsa på O-Råsa som skickat en jättesöt liten elefant som tack för tävlingen. Men det är ju jag som ska tacka!

crochetellie

2 kommentarer:

Carolina sa...

Fina kläder - ska själv på party imorgon om jag inte blir mer sjuk! (har ont i halsen)

Så gulligt att du fått en liten elefant du också :) kram

Amanda sa...

Fina kläder! Jag gillar också den i mitten. ^^

Elefanten är också grymt söt!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam