torsdag 6 augusti 2009

» ängslan

Har precis käkat en Robbans och startat en inspelad film. Simon är i Emmaboda hos Tobbe J och grillar, dom ska därefter till Casablanca och härja. Körde honom innan och får hoppas att han kan ta sig hem sen inatt. Känner mig lite ängslig, som alltid när han festar utan mig. Vill så gärna lita på honom men det är fortfarande så förbannat svårt. Jag kan bara inte hur mycket jag än försöker. Vill leva resten av mitt liv med honom, få fler barn, skaffa ett eget hus – hela Svensson Svensson-paketet. Det låter kanske fånigt men jag vill ha det så. Få barnbarn, ut på mc-resor efter pensionen och rullator-rejsa på ålderdomshemmet tillsammans. Man får hoppas på det bästa – ta en dag i taget, sakta men säkert bygga upp förtroende och tillit och aldrig ta något för givet. En dag i taget.

2 kommentarer:

Föräldrabloggar sa...

Grattis, du är en av 100 bloggar som tagit sig in på vår Topp 100-lista denna vecka, grattis!

Toni
Föräldrabloggar.se

Anonym sa...

Jag älskar dig! Glöm aldrig det! mamz

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam