onsdag 26 augusti 2009

» födelsedagen

Liam, jag och mormor hade det jättemysigt i Emmaboda. Vi åt varma räkmackor och bakelser, jättegott! Gick sedan till affären och Liam somnade så sött i vagnen. Vaknade inte ens när jag lyfte över honom i bilbarnstolen, fisen måste ha varit riktigt trött.
Åkte hem till Broakulla, släppte av mormor, packade om skötväskan, hämtade Diesel och styrde nosen mot Kosta. Mamma var i full gång med att slipa spegeldörrarna hon köpt av Malin och satte även mig i arbete. Efteråt gick vi upp till Kosta Outlet och kollade lite på barnkläder, köpte godis på Pralinen och sedan bjöd mamma mig på födelsedagsmiddag! Det blev hamburgertallrik som brorsan slängt ihop på Sportbaren. Jag gillar inte hamburgare annars men den är sååå god - och stooor! Liam satt och lekte på golvet och hjälpte morbror Adde i köket under tiden vi åt innan det var mat- och sovdags för honom. Väl hemma hos mamma igen började telefonerna ringa. Nadde, svärfar, Simon, svärmor och… pappa! Knasgubben hade äntligen kommit på att det var min födelsedag! När jag svarade var han nära inpå att kissa ner sig av skratt. Demens och urinläckage, kan det vara åldern tro? Knaaaas!
Fick därefter ett MMS av Simon – en överraskning! Visade sig att han tagit ledigt från jobbet ikväll och satc%20boxresten av veckan! Han hade även köpt hem ingredienser till hemmagjord pizza, massa godis och hyrt filmen “Män som hatar kvinnor”. Jag har det bra jag! Så vi packade ihop oss och åkte hem till min älskling som satt och väntade. Sedan kom nästa överraskning – Liam kom inrullandes med gåstolen i köket och hade händerna fulla av ett paket! Det var hela “Sex and the City”-serien! Så nu har jag att göra många höst-kvällar framöver, härligt!

5 kommentarer:

Simon sa...

Då kan jag titta på fotboll när du ser på din serie..puss

Johanna sa...

Grattulerar på födelsedagen! Hittade hit från blogspot forumet ;)

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Näää vad kul! :D
Grattis! :D

Har också den boxen, fick den i julklapp förra året ^^
Låg och kollade på dom avsnitten när jag var gravid, haha ;D

KRaam
H

Nadine sa...

Hahahaha, jag läste det som att din mamma va full när ni kom!!!!:D:D:Dhade nog lite bråttom:D

Carolina sa...

Grattis i efterskott - vilken toppenpresent! kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam