fredag 14 augusti 2009

» bästa pappabloggaren

Snart kommer Simon hem från fotbollen i Vissefjärda och då ska vi ta det lugnt och mysa i soffan! Kanske hinner packa en låda också, om orken finns dock.

Idag har det inte hänt speciellt mycket faktiskt. Vi har röjt i badrummet och packat allt som inte används eller kommer användas fram till flytten. Sen fick också ihop en låda “skänkes” fylld med prylar, en plattång, inredningsdetaljer, smycken, smink som aldrig använts och en hel drös med parfymer. Allt från Dior till Beckham som förhoppningsvis någon vill ta över i familjen. Man kan ju inte samla på allt, det är ju omöjligt. Det finns mer som ska rensas också och det ska bli så skönt att häva eller ge bort allt som man aldrig använder. Anna och Chrille ska komma och hämta vår gigantiska bäddsoffa som vi nu har i gästrummet. Tycker den är så ful och så är den så stor och klumpig så den kommer vi aldrig att få upp för trappen i nya lägenheten. Jag tror inte ens den går igenom dörren faktiskt. Simon och jag hade ett helvete och få in den här till oss. Vi fick pressa in den genom dörrhålet sen fick Simon springa ut och hoppa in genom fönstret och dra in fanskapet. Det gör jag aldrig mer om!
Sen har vi en bokhylla och vår gästsäng som också ska skänkas, vill ingen ha skiten så får vi häva att helt enkelt. Det är inte klokt vad man har samlat på sig under dessa tre åren i huset. Så på ett sätt är det bra att flytta för då blir det en riktig genomrensning!

Jag kikade in på Föräldrabloggar innan och upptäckte att dom just nu har en omröstning om “Bästa Pappabloggaren 2009”. Dom har valt ut fem stycken som man får rösta på och Simons blogg är en av dom! Så kika gärna in där, scrolla ner och klicka på “Liams Pappa” under rubriken “omröstning”. Då skulle han bli jätteglad!

Fick precis ett samtal också från en intressent på vårt Nintendo Wii som gubben lagt ut på Blocket idag. Det var en tjej ifrån Emmaboda och det var hennes söner som ville ha det. Dom skulle prata ihop sig lite och kanske komma och titta på det. Hade varit jäkligt skönt att bli av med då vi inte använt det sedan Liam kom, förr spelade vi jämt på fester och liknande. Sen blir det ju några kronor extra och det är ju inte helt fel just nu!

Nu hör jag brummelibrummet från Simons motorcykel så nu blir det lite myskväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Parfymer gillar mamma!

Hannele - Mamma till Kevin ♥ sa...

Svar:
Ja det gör jag med! :D Men dom är dyra att köpa på nätet o.O tkr ja..

KRaaam
H

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam