tisdag 4 augusti 2009

» min store lille kille

Håller nu på att laga lite middag men tänkte skriva ett inlägg innan det är dags att käka.

Var och hämtade paketet på Konsum klockan fyra. Den svarta klädseln var jättefin! Ska ta en bild på den imorgon tänkte jag. Liam har även fått provåka den upp till affären och det verkade han gilla. Han var i och för sig ganska trött så kanske var det därför han satt still? En footsack följde också med och det behöver vi ju ha till vintern, pööörfäkt!

Min lille Liam har blivit så stor. Det upptäckte jag igår när vi rensade i garderoberna och packade ner kläder. Gick igenom och vek alla Liams små plagg som nu är urväxta och hittade hans allra första tröja som han bar efter förlossningen. En vit omlott-tröja med Spöket Laban på. Pytteliten och såå söööt! Det är inte klokt vad tiden går fort. Snart är han sex månader men det känns som om det var igår jag sket ut en soffgrupp på BB.
Han har ju börjat sitta själv med väldigt stadigt. Idag satt han på köksgolvet alldeles själv och språkade med Diesel som låg bredvid och muttrade. Tycker att det bara blir roligare och roligare hela tiden. Visst är den första tiden jättemysig men att se honom växa och utvecklas varje dag, det är guld!

1 kommentarer:

Daniel sa...

Vad hurtig å nyfiken han verkar va! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam