lördag 1 augusti 2009

» klämman & bulten

Revyn var skitbra igår, bästa hittills faktiskt! Vi har varit på tre stycken nu totalt men missat de två första. Köpte ettan på Dvd igår och kikade på halva när vi kom hem vid halv tolv igårkväll.

Liam nanar nu i sin säng och Simon är ute och kör med sin älskarinna – motorcykeln såklart, vad trodde du? Han har varit hos Basen idag och gjort i ordning den så nu flängs det som attan.
Mamma har också åkt hem – eller ja, hem och hem – hon har åkt till Lena på Öland och ska vara där tills imorgon. Funderar på om vi ska åka förbi en sväng då kanske. Hade varit kul, längesen man träffade henne nu. Vi får se, får prata med gubben om att.

Har passat på och pilla lite med Naddes blogg nu och jag känner mig ganska färdig och nöjd. Men hon har väl kanske något mer som hon vill ha ändrat.
Såhär ser den ut nu iallafall:

duyjjuuyjuy

Vad tycks? Hade en vit bakgrund innan men det dög inte, hon ville ha svart! Det är ju hon bestämmer då det är hennes blogg.
Hojta gärna till om det är någon som vill ha lite pill-hjälp! Jag är verkligen inget proffs men lär mig sakta men säkert!
Här har ni några till som jag har pillat ihop:

yhrt

kfhjkk

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam