torsdag 30 september 2010

Vinst till mamma och leksak till sonen

IMG_3497Muffinsträd och formar från Lyckas med mat och en tuff polisbil från O-Råsa!

Liam sover, gubben har lagt sig och kvar är jag och Diesel. Måste ju se Idol-röstningen om en halvtimmtimme! Får man inte missa. Var det bara jag som fick gåshud när Geir sjöng Burnin? Gick rysningar från röven och enda upp i nacken. Brrr. Han är ju underbar denna människa, trygg, snygg och sjunger som en rockgud. Håller tummarna för honom ikväll!

Tänkte jag skulle berätta vad som fanns i de två andra paketen jag hämtade idag. I det ena låg min vinst som jag vann inne hos Fröken M förra veckan – ett muffinsträd samt fräcka muffinsformar från Lyckas med mat. Här ska bakas cupcakes vill jag lova! Har bara gjort det en gång tidigare och det gick – om jag ska vara grov i mun – åt helvete. Men jag ska faktiskt ge mig på och prova de goda cupcakesen som Nadde hade på Leahs dop, chokladmuffins med nutellafrosting. Mmm!

I det andra paketet fanns en tuff leksak till Liam! Det var en polisbil i trä som snälla Åsa på O-Råsa hade skickat! Ni skulle se hans tindrande ögon när han fick den – oslagbart!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Jag har inte vågat baka Cupcakes än. Det går nog mer än åt helvete för min del om jag skulle prova! Haha.

Nadine sa...

Polisbilen va juh jätte söt. Gillar leksaker i trä skarpt!:)

bakformen sa...

Ett stort grattis!

/ Pia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam