torsdag 9 september 2010

Nana middag

IMG_1699 Liam i sin säng, sekunderna innan John Blund tar över!

Idag har det inte blivit många knop! Har mest lallat runt hela dagen, myst med min älskling innan han åkte till jobbet, handlat med Adde och jagat Liam som mer än gärna river ut alla sina leksaker och blaskar vatten i både ljuslyktor och byrålådor runt om hela lägenheten. Ett busfrö, det är vad han är.

Har precis varit uppe och lagt honom, han var ganska trött nu och behövde en middagslur. Tänkte passa på och städa lite, mina golv har inte känt av en dammsugare och golvmopp sen förra helgen. Behövligt, med andra ord. Och så slipper man ta tag i skiten till helgen. Vi har ju lite inplanerat och kommer nog inte vara hemma så mycket. Imorgon blir det en tur till Ölands Djurpark, har inte varit där på flera år! Vi ska ha med oss fika och bara mysa hela dagen. Liam kommer älska alla djuren! På lördag är det Emmaboda marknad och det blir nog en tur dit också. Komma ut och träffa lite folk! Med andra ord ser jag verkligen fram emot helgen!

3 kommentarer:

Nadine sa...

Ja ett tips är att ha med sig mat för hela dagen, det är svindyrt med mat å dryck där, åså har de små kärror man kan hyra för typ 20 spänn att ha alla väskor i så man slipper kångka på dem:;)

Linda sa...

ni verkar ha en mysig helg framför er!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Sötisen!

Theo lägger sig alltid och somnar med fötterna på kudden...
Fast man bäddar ner honom med huvudet på kudden...
Hoppas ni får en toppen helg!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam