fredag 24 september 2010

Storhandling

IMG_3018En tröttis på väg hem från Nybro!

Storhandlingen i Nybro gick som smort. Ja, om man räknar bort att Simon glömt plånboken hemma och vi var tvungna att lotsa min mamma igenom internetbank-djungeln med dosor och koder via telefon. Men det gick! Skafferiet, frysen och kylen är fylld med matvaror för ett helt kompani, nog ska vi klara oss ett tag!

Om en timme ska vi sticka in till grannen, Liams mormor, och äta middag. Hon ska bjuda på köttfärspaj, så gott! Liam ska sova hos henne ikväll för första gången sen hon flyttade in i nya lägenheten. Skönt att ha honom så nära om det skulle vara något, man vet ju aldrig. Han kommer nog tycka det är kul att dela säng med sin mormor och mysa i alla fall! Och så har ju hon en massa goda kex i skafferiet samt dunka-dunka-musik som Liam älskar. Det är det första han gör när han kommer in dit annars; fram till stereon, sätter på musiken, dansar lite och sen ut i köket till pepparkaksburken! Busfrö!

2 kommentarer:

Malin sa...

Såg er allt utanför Kvantum! ;)

Nadine sa...

Perfekt juh att han är så nära, så kanske mamma Agnes kan slappna av på riktigt också;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam