söndag 19 september 2010

Älsklingen är hemma!

IMG_2718Vår lille fisunge är hemma igen och jag har saknat honom sååå!

Efter att Lisa och Ante åkt hem stack Simon och jag upp till folkan där det var dags att rösta. Jag kan ju säga direkt att jag gav sossarna min röst på alla tre blanketterna. Jag är inte ett dugg förtjust i politik, aldrig varit, så det ska bli förbannat jävla skönt att slippa allt skitsnack nu och gå vidare. Förhoppningsvis till en ljusare framtid för de arbetslösa, sjuka och gamla.

Simon var supersugen på att ta en sväng i skogen och leta efter Herr Kantarell så här på söndagseftermiddagen. Sagt och gjort, trots kyla och regn fick vi halva korgen full innan vi sedan begav oss till Broakulla. När vi kom till gammelmormor var det en glad liten Liam som kom springande och gav mig en stor kram! Älsklingsunge, vad jag saknat honom!

Det var inte länge jag fick umgås med honom ikväll, han ville lägga sig redan klockan åtta och var helt slut efter en massa bus hos gammelmormor i helgen! Vi får helt enkelt ta igen det när han kommer hem från dagis imorgon!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam