lördag 18 september 2010

Fredagsmyset!

IMG_2652 Är inte detta fredagsmys så säg?

Jag älskar fredagsmys! Ikväll har det bara varit jag och mina tre pojkar och vi har haft jättemysigt – precis som man ska ha om fredagskvällarna! Vi har gottat oss med Idol, tacos och värmeljus medans regnet strilat ner för fönstret. Liam tyckte Idol var jättebra och sjöng med under slutaudition. En blivande Idol år 2025 kanske?

Liam somnade som en stock vid nio och därefter hyrde Simon och jag Fish Tank som jag icke kan rekommendera. Den var faktiskt ganska kass trots att den blivit kritikerrosad och fått bra betyg. Men det gör inget, det var Simon som valde så när jag väljer en kass film nästa gång kan han inte bli sur, moahahaa.

Ska försöka komma upp i tid imorgon och packa det sista av Liams saker. Han ska nämligen sova hos gammelmormor och bonusgammelmorfar imorgon till söndag. Usch, vad jag kommer sakna honom! Men det är ju bra för honom att komma hemifrån lite, jag vet ju det. Och så vet jag att dom ger honom deras fulla uppmärksamhet och att han har jätteroligt där varenda gång. Så roligt att han vägrar följa med hem igen. Han kommer ha det bra, och det är ju bara en natt. Fast hade dom fått välja hade dom nog velat ha honom på heltid, ingen kan motstå min goa fisunge!
Han var så go i soffan innan. Vi tog av honom blöjan innan nattning så han fick “lufta” litegrann. Jag berättade ju för ett tag sedan att han upptäckt att han har en liten pillesnopp där nere. Så när jag frågade honom var den fanns någonstans gav han mig och Simon ett stort leende, förde sitt lilla finger till pillesnoppen, pekade och sa glatt; “DÄ!” Jodå, nog vet han vart den sitter alltid! Lille busunge, du är ju för go!

2 kommentarer:

-fam bus- sa...

Ja! Det tycker jag att du ska vara med i. Hihi En kul grej istället för veckans blogg, så veckans foto :)
De tar ju så himla fina bilder så!

Hehe jepp! Exakt samma objektiv. Hihi

Vissa folk är lite segare än andra... Jag hör av mig i nästa vecka igen. Kanske dyker upp :)
Kram kram

*Annmi sa...

****Mumms****
Waoo,vilket vackert foto dessutom /Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam