torsdag 30 september 2010

Höst- och vinternytt till Liam

I brevlådan låg det två stycken post-avin idag samt ännu ett i mejl-inkorgen från DHL. Jag har nu varit både på Konsum här i Kosta och en runda till Lenhovda för att “samla ihop” alla roliga paket!

I det första fanns ytterkläderna från Villervalla som vi beställt. Så himla fina! Han kommer verkligen synas med alla härliga och lekfulla färger! Det blev en vinterjacka, thermobyxor, fuskkrage, mössa och vantar! Jackan och byxorna var en aning för stora men bättre det än att det är för trångt. Får vi en lika lång och tuff vinter som i fjol behöver han ha något att växa i. Kragen och vantarna passade perfekt men mössan var lite liten. Jag tog storlek 1-3 år men den räckte knappt ner över öronen, ska byta den! Beställde allting igår och idag kom det, snacka om snabb leverans!

Stort tack till Micke på Bus & Rackartyg för er service, snabba leveranstid och vantarna som vi fick på köpet!

 IMG_3478IMG_3490IMG_3484

6 kommentarer:

Nadine sa...

Jätte fint! Villervalla har så fräscha färger

Linda sa...

jättehärliga kläder och riktigt fina färger!

mammabea.se sa...

Vinnaren är nu utsedd =)

Cicci sa...

Guud så snyggt! Villervalla har så fina kläder! Köpte också en fuskolle tidigare idag, men den va inte hälften så snygg som den du köpte :P

Nina sa...

super fint! Liam kommer att vara så snygg i vinter :D

Cicci sa...

Jaa, Villervalla är ju bra.. Va kragen bra eller? Hur va den i storleken? Alla villervalla kläder jag har är stora i storleken.. Speciellt mössan han har som det står att den är LITEN i storleken..

Vi ska ju ha två utstyrslar.. Vi har en kräkunge.. Vi har typ femtioelva jackor och kan inte använda en mer en typ 2 dagar sen är det dags för tvätten..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam