söndag 26 september 2010

Vår lördagskväll

IMG_3238 Planka med fläskfilé och kantarellsås!

Vi har haft en jättehärlig lördagskväll (förutom filmvalet då)! Provade på att göra planka för första gången och det var verkligen inte den sista! Verkligen gott och till efterrätt blev det Simons hemmagjorda vaniljglass med bananer och chokladtopping. På helgerna ska man ju lyxa till det lite!

Liam somnade vid halv nio och då slog vi oss ner i soffan och fortsatte titta på hyrfilmen The Ghost Writer. Herregud, vilken kass film! Internet dryper av kritikerrosade recensioner som hissar regissören (Polanski) till skyarna och här sitter Simon och jag och fattar nada och ingenting! “Mästerverk” in my ass. Visst, snyggt filmat, bra skådespeleri men vad spelar det för roll om hela handlingen är helt fucked up? Jag blir så besviken på såna filmer. Man hyr, förväntningarna på en riktigt mysig filmkväll skjuter i taket och så är den bara helt jävla.. jaa.. kass, kassare, kassast. Får hoppas att den tredje hyrfilmen, Prince of Persia, som vi ska se imorgon är bättre. Den har ju trots allt sågats av filmkritikerna så troligtvis kan den vara ett riktigt mästerverk i mina ögon!

3 kommentarer:

Nadine sa...

Va bra, då ska jag INTE titta på den! Prince of Persia såg vi igår å vi tyckte den va väldigt bra meeeeenn, flickan från ovan är sååå bra så har du inte sett den så måste du bara se den:)

sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat. sa...

Ta en titt i min blogg snarast ;)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Åh vad gott det ser ut!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam