tisdag 7 september 2010

Vår dag hittills

IMG_1610 Liam smaskar på vindruvor – nya favvisfrukten!

Dagen började med uppstigning, frukost och påklädning innan Liam lämnades på dagis. Och ja, det är fortfarande lika grinigt men jag litar på fröknarna när dom lugnar mig med att han är jätteglad och leksugen så fort jag gått. Efter dagislämningen åkte jag bort och hälsade på hos Nadde och hennes lilla Leah. Vi fick en två timmar lång pratstund innan jag begav mig hemåt igen. Var ju tvungen att umgås lite med min karl innan han åkte till jobbet vid kvart i ett. En timme efter gick Adde, jag och Diesel till dagis igen för att hämta hem Liam. Tiden går verkligen fort på förmiddagarna, man hinner inte lämna honom förrän han ska hämtas igen. Det var i alla fall en glad kille som mötte oss i dörren och han kutade rakt in i morbrors famn! På vägen hem från dagis mötte vi Liams gammelmorfar, bonusgammelmormor och hennes syster som kom körande. Dom var på väg hem till mamma för att fika så vi möttes upp där allihopa. Dom hade köpt med sig en hel ask med vindruvor till Liam, det är ju hans favoritfrukt numera och han smaskade i sig en hel del, vill jag lova! Inte den nyttigaste frukten men ack så gott!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam