fredag 24 september 2010

Fredagsfrulle

IMG_3011Liam på väg ut på promenad!

Simon, Liam och Diesel är ute på promenad as we speak. När dom kommer tillbaka ska vi åka in till Nybro och handla lite. Blöjförrådet bland annat behöver fyllas på. Löning i dag ju!

Liam och jag tog sovmorgon idag, Simon hade redan gett sig av till gymmet på jobbet för att träna lite när vi vaknade. Gav Liam frukost som han åt med nöd och näppe, yoggin var typiskt nog slut så det fick bli ostsmörgås istället vilket inte var någon favorit idag. Mitt i frukosten kom Simon hem och med sig hade han tre hyrfilmer samt frulle till mig! Älsklingen hade varit inne på Café Emma och köpt med sig det godaste som finns; deras varma räk-smörgås! Vilken romantiker jag lever med, va? Han får mer än gärna överraska så här varje dag!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam