onsdag 15 september 2010

Trall-trall-trall-lalala

IMG_2350 Diesel passar på att ta en tupplur innan “lillhusse” kommer hem och sätter fart på huset!

Nu är det inte långt kvar tills Liam ska hämtas på dagis! Han var jättesnäll idag vid lämningen, inga tårar där inte! Vi kom samtidigt som André och lille Nemo och Liam blev väldigt glad att se dom! Väl inne hade han inte en tanke på att varken gråta eller vilja upp i famnen för Mats (vaktmästaren?) var där och bytte/lagade en dörr. Liam stod och glodde på honom med stora tefatsögon och tyckte att borren var jättehäftig! Så han brydde sig inte ens när jag gick, fisungen.

Idag har jag hjälpt mamma ute med hennes trallgolv. Vi har grävt, grusat och sågat. Fy fan vad vi är bra! Vem behöver en karl egentligen, morsan? Har även passat på att tvätta, vika tvätt, organisera bland Liams kläder och lite annat smått och gott! Hade även tänkt hinna dammsuga och diska men det får bli efter dagishämtningen vid två!

1 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Ja tack, jag tyckte det blev en ganska bra lista denna måndag :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam