tisdag 14 september 2010

Strax till Lessebo

IMG_2246
En nyvaken liten busunge!

Dagislämningen gick fantastiskt bra idag! Han gick in själv, de senaste veckorna har han bara velat vara i famnen och vägrat nudda golvet. Han till och med sträckte sig efter Majvors famn och gnydde bara yttepyttelite efter mig idag. Ja, jag tror det går på rätt håll nu!

Om en halvtimme är det dags att ge sig av! Ska till arbetsförmedlingen i Lessebo idag och bli peppad av Jan. Jag vet ju redan nu hur vårt samtal kommer sluta. Att han, under den ynka halvtimmen jag är där, försöker tjata (hans ord) på mig att plugga vidare. Och jag vet inte, jag vill ju ha mitt drömjobb men vägen dit känns jävligt lång och kurvig. Men jag ska ta tag i det nu, hitta kurser och kanske, förhoppningsvis, får starta eget en vacker dag.

2 kommentarer:

Nadine sa...

Du skulle klara plugg galant, du måste bara tro på dig själv:)

Linda sa...

spännande med planer att starta eget! hoppas det går vägen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam