onsdag 29 september 2010

Badrock från Spöket Laban

Förra veckan damp det ner ett stort paket i brevlådan! Det var Spöket Laban som varit gulliga och skickat en jättefin badrock till Liam! Vi har invigt den för första gången och är jättenöjda! Den är mjuk och mysig med söta Laban-applikationer på både bröstet och i nacken. En aning stor fortfarande men då kan han ju ha den mycket längre!

Tusen tack snälla Katarina och Kenneth på Spöket Laban!

Ni har väl förresten inte missat min tävling i samarbete med Spöket Laban? En lycklig läsare blir ikväll klockan 21:00 vinnare till ett presentkort på 250 kronor att handla för! Butiken erbjuder kläder, leksaker, spel, inredning, filmer, böcker, skivor, smycken och mycket mer. Delta, delta, delta!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam