torsdag 30 september 2010

Växjö Lasarett

IMG_3427
Liam passar på att leka i lekrummet innan farbror doktorn kommer!

Klockan nio i morse tryckte vi in oss i bilen och styrde kosan mot Växjö. Vi fick för ett par månader sedan en kallelse till lasarettet och idag var det var dags att kolla upp Liam efter alla öroninflammationer han haft. Allting gick jättebra! Han sa inte ett ljud när dom rotade runt i de små öronen och allt såg friskt ut. Doktorn trodde dock att han kunde få öroninflammation snart igen men att det inte var något att oroa sig över. Skönt!

Efteråt mötte vi upp Liams morbror Adde på hans nya jobb, Casalinga, och tog en runda på stan. Jag hade ett gammalt presentkort på Village liggandes så två söta ljuslyktor till sovrummet samt en fräsch kökshandduk fick följa med hem. Någon mer shopping blev det dock inte, istället åkte vi ut till Smörgåsbutiken och kalasade på smörgåsbakelser och salladsbuffé – gottgottigottgott! Vi blev så mätta att vi rullade tillbaka till bilen och sen somnade både Liam och jag. Ljuvligt.

Fisungen är nu inne och tigger frukt och pepparkakor hos sin mormor, ska strax hämta hem honom. Men först; två anonyma post-avin som behöver lösas ut på Konsum! Spännande!

3 kommentarer:

Nadine sa...

Gissa om man blev rädd när man läser rubriken "växjö lasarett" undrade va fan ni råkat ut för nu, usch å fy. Men skönt att han mår bra:)

Nina sa...

va skönt att allt gick toppen! :D

Anonym sa...

Landstinget Kronoberg i en ask: www.totalskandal.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam