lördag 11 september 2010

Marknadsdagen

IMG_2194 Liam myser med födelsedagsbarnet Tobias!

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll! Vi åkte först till Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar i Broakulla i förmiddags. Vi fikade och Liam lekte i sandlådan. Det var inte länge vi hann stanna för jag hade lovat Anna och Chrille att komma förbi en sväng också och så fick det bli. Deras lilla Alvin vaknade i rättan tid och barnen hann leka litegrann innan vi gav oss iväg. Igen. Nästa stopp var på Simons jobb. Jag har aldrig varit där och har ingen aning om hur det ser ut (eller ens vad Simon gör på jobbet) så han hade ordnat med ett besök åt oss. Liam var jätteduktig och sa ingenting om att han behövde ha på sig hörselkåpor. Han bara tittade storögt på alla stora maskiner som dånade – spännande för en liten kille! Och nej, fråga mig inte vad Simon jobbar med. Trots besöket fattar jag fortfarande ingenting.
Sedan var det dags för en sväng på Emmaboda Marknad. Köpte inte ett skit men vi träffade mycket folk, det är väl egentligen därför man åker till marknader. Vi tog ett snabbt varv innan vi åkte hem till Tobbe för att fira honom på hans födelsedag. Det bjöds på massa mat och efterrätt. Liam åt så han höll på att storkna; tre grillkorvar med bröd plus en massa tårta. Mums!

Så snart Simon kommer hem från hundpromenaden och Liam lagt sig ska vi krypa ner i soffan. Har en massa program från veckan inspelade som vi måste plöja igenom, dock inte hur sent som helst då Simon ska jobba extra tidigt imorgon. Men lite mys hinner vi nog med!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam