onsdag 8 september 2010

Besök på Kostas egna lilla zoo

IMG_1668 Liam äter lite yoggi efter dagis!

Idag gav Simon mig sovmorgon! Eftersom han inte träffade Liam någonting alls igår så steg han mer än gärna upp och umgicks med honom på morgonen för att sedan lämna honom på dagis. Det var riktigt skönt med sovmorgon och jag steg inte upp förrän kvart i elva(!) När jag väl pallrat mig upp åkte jag och mannen till miljöstationen och gjorde oss av med en massa skräp som ha samlats på hög i förrådet och sen blev det en tur till Coop.

När Simon gett sig av till jobbet åkte mamma, Adde och jag ut till Stjärnås Djur & Fjäder för att köpa foder till Diesel. Som vanligt fick vi en trevlig rundtur av ägaren och fick gosa med en hel del djur. Vi klappade ödlor, beundrade ormarna, äcklades av kackerlackorna, fick rysningar av det öppna terrariet med tarantellor och småpratade med alla häftiga papegojor. Ja, jäklar vad mycket djur han har därute. Helt galet men ack så spännande att besöka butiken lite då och då!

Efteråt plockade vi upp Liam på dagis, hans sista dag för denna vecka. När Adde och jag kom in var han helt i extas och kunde knappt stå still, vinkade frenetiskt till dagisfröknarna och de andra barnen innan han kutade ut i kapprummet. Med andra ord så ville han verkligen hem och av humöret att döma har han visst haft en jättebra dag på dagis!

2 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Djuraffärer är roligt att gå på! Måste alltid smita in i en när jag har chansen :)
Kramar

Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma sa...

vilken liten sötnos :D

mysig blogg :)

ha en toppenkväll!
kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam