fredag 10 september 2010

Ölands Djurpark

Vi är hemma efter en spännande dag på Ölands Djurpark! Ingen sol tyvärr och det duggregnade litegrann. Men det är det väl ingen som har dött av? Vi har haft supermysigt och jag har tagit 365 kort(!) på alla dessa härliga djur. Tigrarna och lejonen var för jävla häftiga, gigantiska kissekatter. Jag fick en ny vän där också, en go schimpans som satt och filosoferade när vi kom, han knackade, suttade på tummen, vinkade, pussade oss genom rutan och var bara supersöt. Hade gärna tagit med mig honom hem! Liam tyckte nog det bästa i hela djurparken var getterna. Dom gillade att bli klappade och slicka oss på fingrarna. När vi sedan köpte mat i automaten till dom blev dom eld och lågor och riktigt slogs om vår uppmärksamhet. Liam tyckte om dom väldigt mycket! Annars var ju alla dessa vattenpölar runt hela parken en hit – blaskpelle number one!

Simon och LiamStora ingångenKrokodilIMG_1764Liam vid fågelburenEn kelsjuk getLiam matar getternaLejonhanenLejonhonanEn liten känguruHyenaIMG_2048TigrarTigrarLoLiamMin kompis

7 kommentarer:

Johanna mamma till 2 prinsessor sa...

Vinnaren är dragen och publicerad på min blogg, kika in och titta om det var just du som vann.

Lizzie sa...

så fina bilder =)

maria sa...

Fina bilder du tar. Och fin mössa Liam har på sig :)

Cicci sa...

Härligt. Ni gör ofta utflykter till Öland, va? ;)

& du, har Liam haft den där mössan länge? Köpte ju en sån till Wille nyligen. Undra om de är här jag fastnat för en sån med moln, för jag har letat länge efter en med bra pris på. Smultron hade den. :)
Hur läcker som helst i alla fall. Blir en rosa till Willes kusin i vår.

-fam bus- sa...

Hehehe vilken söt apa ;)

Skitbra! Då ser jag fram emot veckans post :) kram kram o stort tack för ditt kämpande.

Nina sa...

hhihi åå vilken go bild på apan :D

Nadine sa...

oo ni fick se mycket mer roliga djur än vad vi gjorde när vi va där i sommras.Vilka bra bilder du fick på lejonet å lejonninnan(?):)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam