tisdag 21 september 2010

Till mitt smultronbarn

Idag väntade ett paket i brevlådan med vackert inslagna saker till mitt lilla smultronbarn! Det var från fina systrarna Annika och Maria på Smultronbyn som skickat en ljuvlig höstmössa till Liam – blå med vita stjärnor! Mössan kommer från deras egna märke Smultronbarn Barnkläder och dom erbjuder inte bara söta mössor utan även scarfs, babyvantar, haklappar, klänningsförkläden, barnförkläden och filtar! Alla i härliga mönster, färger och utföranden!

I övriga sortimentet hos Smultronbyn finns ett stort utbud av leksaker i trä av hög kvalité, i rolig design och till bra priser. Deras grundtanke är att leksaker ska hålla och ge glädje i generationer vilket jag är säker på att dessa genuina leksaker gör!

Det fanns även två andra fina saker i paketet, men det berättar jag mer om i en kommande recension som Liam och jag ska göra – superspännande!

Tusen tusen tack än en gång till tjejerna på Smultronbyn för de fina presenterna!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam