torsdag 9 september 2010

15% hos Home Sweet Home

Home Sweet Home är en inredningsbutik som inriktar sig på att sälja heminredning och presentartiklar – allt från köksartiklar till trädgård – till såväl vuxna som barn! Dom försöker att ha en blandning av olika inredningsstilar så att alla ska hitta något som faller dem i smaken. Deras mål är att dom ska hålla bra priser som passar alla. I sortimentet finner ni de populära märkena Lundmyr of Sweden, Bombadill, Oskar & Ellen, Qualy, Jabadabado och många fler!

Just nu får alla mina läsare 15% rabatt på hela sortimentet! Ange koden AGNES i meddelanderutan för att ta del av erbjudandet som gäller fram till den 31 oktober 2010. Rabatten dras i efterhand och gäller vid förskottbetalning till bankgiro, kortbetalning eller fakturabetalning (ej Internetbankbet).

Läs mer under mina Rabatter & Erbjudanden för att ta del av fler toppenbra koder!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam