onsdag 29 september 2010

Heja, heja!

Om bara en yttepytteliten stund får vi veta vilka två deltagare som går vidare i Idol! Jag har faktiskt röstat ikväll, vilket jag aldrig gör annars. Brukar låta övriga svenska folket ta hand om det. Men han måste ju bara gå vidare, och skulle han åka ut så kan jag ju inte sitta och klaga på det sen och veta att jag aldrig röstade. På vem?! JAY SMITH såklart! Har älskat honom sen första stund och hans röst är underbar. Hoppas, hoppas, hoppas!

By the way, kolik-bebis-griseknoen får mer än gärna åka ut för min del. Nöff, nöff.

5 kommentarer:

maria sa...

Ja jag önskar att jag hade tiden att sitta och sy hela tiden:) skulle vara soft om jag kunde ha det som heltidsjobb, men är ju även fritidsledare :)

Vad kul att du tycker om det jag syr.

Sov gott :)

Emma Johansson sa...

Han är asbra!
Haha, vem är kolik-bebis- griseknoen? :)
kram

Agnes sa...

Haha, Malin tror jag hon heter. Hon som (tack och lov) blev sågad av juryn igår. Kan inte med människan! :)

Nina sa...

hahah det kommer. Theo har lyckats säga älskar dig flera ggr, men det är inte förrän nu han säger det då han går.. å fan va man smälter :D

Emma Johansson sa...

Jaha, du menar henne!
Ja, hon tycker vi inte om..
Lät för jävligt igår!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam