måndag 20 september 2010

Goodiebag från Loppi.se

IMG_2733

Idag låg det ett stort paket i brevlådan! Det var från Loppi.se som skickat en underbar goodiebag från deras senaste We R Family-event. Eftersom vi bor i Småland har jag aldrig haft någon chans att åka enda till Stockholm för att vara med på alla härliga events som Loppi.se arrangerar – men nu fick även vi en bit av den goda kakan! Tusen tack!

I goodiebagen fanns:

3 kommentarer:

Johanna HK sa...

Åh vad roligt! Ser ju ut att vara skit bra saker med :D

alexandra mamma till tove sa...

va kul,, hur gjorde du för att få den.. jag tycker att sånna arrangemang borde hållas på fler ställen runt om i landet..

Sanna sa...

Jag fick med hem min goodiebag ifrån Loppi.se, men blev lite fundersam eftersom jag inte fick någon fri biljett till underBARA barn mässan eller någon Shower Oil från Sebamed.

Fanns det olika saker i goodiebagarna, har du någon koll?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam