söndag 12 september 2010

Städsöndag

IMG_2213 Liam är nybadad och leker på sitt rum innan middagsluren!

Trots att Liam och jag låg och drog oss till klockan tio har vi hunnit med väldigt mycket idag! Jag har plockat leksaker och kläder som har legat lite varstans i hela huset, dammsugit och skurat hela nedervåningen, diskat, plockat lite till, gett Liam ett behövligt bad, skurat och städat badrummet, tvättat en maskin, bytt sängkläder i Liams rum igen (jävla blöjor som läcker) och så vidare, och så vidare. Efter att fisungen badat och fått leka av sig på sitt rum fick han lägga sig och sova middag. Han var jättetrött och stod och klängde på spjälsängen och ylade utmattat. Det är väl jobbigt att se andra jobba, antagligen! Hihi.

4 kommentarer:

Nina sa...

å vilken härlig morgonrock! vart har du hittat den? har letat och letat, men ja det går inte så bra..

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Va duktig du varit! Här har jag bara orkar spinga ett varv med dammsugaren och slängt in en tvättmaskin. Mer kommer det nog inte bli idag ;)
Kram

Therese sa...

Vilken snygg byrå :)

Svar:Handlade för 500 kronor och så billigt har jag nästan aldrig kommit därifrån. Det var för mycket folk helt enkelt :(

Linda sa...

oj vad du har hunnit med idag! Bra jobbat!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam