tisdag 28 september 2010

Kvällsbabbel

IMG_3321 Kvällens sista bild på Liam – i väntan på John Blund!

Idag har det varit ganska lugnt här hemma. Efter att vi hämtat hem Liam från dagis åkte Adde in till stan för att jobba resten av veckan, Liam och jag höll oss inne (fan vad det blåser ute vareviga dag!) i väntan på att pappa skulle komma hem från jobbet och träningen.

Kvällen har spenderats i soffan tillsammans med kämparna i Biggest Loser (snart final!) och det spännande Idol-kvalet. Underbara program. Hade gjort vad som helst för att vara med i Biggest Loser. Och då menar jag i USA och inte Sverige, det är bara en billig kopia och kommer aldrig komma upp i samma klass som amerikanarnas originalversion. Tyvärr.
När jag ändå är inne på TV måste jag ju berätta hur jäkla glad jag är över att Desperate Housewives är tillbaka på tisdag. Som jag längtat, kommer bli ett kärt återseende!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Jag hade också velat vara med i den amerikanska versionen. Snacka om världens chans. Sitter och drömmer varje gång jag tittar på det och ser hur mkt de går ner på kort tid. Med deras metoder hade jag säkert gått ner min övervikt på tre månader!

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Hej vännen! Gillar också den amerikanska versionen bättre. Och visst håller dom väl på att träna längre än dom här i sverige? Eller har jag missuppfattat det?
Älskar nu när alla bra tv-program startar igen. Såg att Greys börjar nästa onsdag, så då är vardagskvällarna räddade :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam