torsdag 9 september 2010

Kosta Outlet

Efter att Liam vaknat upp från sin skönhetssömn fick han i sig lite yoggi innan vi, mamma och Adde gick en runda till Kosta Outlet. Letade efter vinterkläder till Liam på barnavdelningen. Hittade en jättesnygg svart vinterjacka från Five Seasons men tyvärr var det inga termobyxor till. Funderar på att istället köpa ett par svarta från PO.P och sen beställa hem Nova Stars snygga vinterjacka till. Om jag får för sambon vill säga, får försöka snärja honom innan höstkylan sätter in helt och hållet. Synd bara att dom inte har termobyxor, det är ju ett måste när han ska leka ute både på dagis och hemma.

Efter besöket på Kosta Outlet tog vi en sväng till lekparken också så fisungen fick åka lite rutschkana! Varade inte alltför länge då det var småkyligt och vi alla hungrade efter middag och knallade hemåt igen!

IMG_1714IMG_1723IMG_1710IMG_1716

1 kommentarer:

Nadine sa...

Five Seasons har skit fina ytterkläder till både barn å vuxen å stort plus är att det är riktigt bra kvalite:)!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam