måndag 20 september 2010

Det var en gång…

IMG_2771 Liam läser saga för pappa!

Mina pojkar har lagt sig efter en lång måndag. Liam var helt slut redan vid sex och slumrade till på soffan men vaknade igen med ny energi och nya hyss! Vi har ju varit ute i trädgården nästan hela dagen och höststädat så det måste ha varit den friska luften som gjorde susen!

Ikväll har lillebror lagat middag till oss, Kyckling Thai, vilket var väldigt gott. Jag är inte alls förtjust i stark och konstig utländsk mat annars men den goda grytan gick ner i ett nafs! Resten av kvällen har hela familjen spenderat i soffan. Vi har läst sagor, lekt med Liams alla tusenmiljarder leksaker och tittat på favvisprogrammen. Myset slut på denna dagen!

2 kommentarer:

Nina sa...

å vilken mysig bild!

-fam bus- sa...

Hihi så gulligt de ser ut :)

Jaaa, vi blir lite tvugna nu att lära honom en ny stor säng. Lillasyster får ta över hans spjälsäng... Men de ska bli kul faktiskt! Hoppas bara inte att han hoppar ur o håller på så ända tills han somnar av trötthet på golvet nånstans. hehe

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam