söndag 12 september 2010

Söndagskvällen

IMG_2218 Liam borstar de små gaddarna innan läggdags!

Söndagar är ganska härliga faktiskt. Man bara lallar och gör det som faller en in. Och när jag vet att jag får lata mig blir jag istället alldeles energisk och tar tag i saker som annars är jävligt tråkiga. Idag har det, som sagt, varit städdag här hemma under förmiddagen. Känns jätteskönt när man får såna kickar och tar tag i skiten!

Precis när Liam vaknade upp efter sin tupplur i eftermiddags kom Simon hem från jobbet, han jobbar ju (kollektiv) övertid på söndagar. Resten av kvällen har bara rullat på. Vi har varit och handlat, gjort hemmagjord pizza, haft besök av Eve, André och barnen, myst i soffan, Adde och jag har bakat lite och så har vi precis nattat Liam som somnade (som vanligt) utan protester. Nu väntar jag på att Sporten ska ta slut så vi kan fortsätta plöja igenom alla veckans inspelade program. Allt från Kniven mot strupen till Biggest Loser – en toklång lista som vi dock börjar se en ände på. Vem älskar inte höstens tv-tablå?

2 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Love it =)

Annika - tre barn i huset och ett på väg sa...

Söndagarna är ju veckans mest härliga dag egentligen =) Mys och gos hela dagen lång =) Med hela familjen samlad.

Vår söndag blev inte som vanliga söndagar dock, jag var iväg mer eller mindre hela dagen.
Och mycket riktigt, det är en brudklänning jag fått för mig att köpa =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam